Villa Plitka

icon lokacija Krašići

O nama

Nećete morati da tražite plažu u Vili Plitka, jer je plavo more na vašem pragu. Terasa sa koje se direktno može ići na kupanje je takođe idealno mesto za ručak sa prijateljima i porodicom ili čitanje knjige dok se sunčate. Da bi se poboljšala maksimalna udobnost, vila ima i privatnu saunu.

Vila može da primi 8 osoba sa ukupno 3 spavaće sobe i 3 kupatila. Poseduje potpuno opremljenu kuhinju i prelijepu trpezariju sa pogledom na more. Izašavši van kuće uživaćete u privilegiji sopstvene privatne plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima, kao i u spoljnoj trpezariji i baru. Takođe, tu je i privatna sauna. Obezbeđen parking.

Kuća se nalazi u Krašićima, šarmantnom mediteranskom selu na poluostrvu Luštica. Oblast je prelijepa za istraživanje: pored nevjerovatnih plaža i pogleda, poluostrvo sa svojim selima, maslinama i lokalnim proizvodima čine savršeno ljetnje skrovište. Takođe možete istražiti više luksuznih sadržaja u obližnjem zalivu Luštica. Najbliži aerodromi su Tivat, Dubrovnik i Podgorica.

icon

icon

Prijavite se na našu mailing listu i uzmite kupon sa 5% popusta.